Rólam mondták

WHAT HAPPY CLIENTS SAY

Kíváncsiságom legyőzte szkepticizmusomat. Csípő és térd ízületi fájdalmaim győztek meg, hogy részt vegyek a terápián. Eleinte apró javulásokat éreztem, de a harmadik kezelés után azt vettem észre, hogy már várom a következő alkalmat, hisz mozgásom könnyebb lett. Észre kellett vennem, hogy fájdalmaim enyhülnek, hiszen ha valami nem fáj, az a természetes.

Ezekből a különleges érintésekből álló kezelés alatt kellemesen ellazulok, kikapcsolódok. Rohanó világunkban ez mindent megér.

Dosztály Zsuzsanna

Ágival munkakapcsolatban álltunk, mindig érdekelt milyen újdonságokkal ismerkedik éppen. Volt szerencsém kipróbálni vele a grafológiát és az OH kártyát is. Mikor a MET-ről mesélt, először a világ tőlem legtávolabb eső módszerének gondoltam. Minden benne volt, amitől tartok: érintés, intim közelség, akár a meztelenség is…és még csak egy jó poénnal sem lehet elütni az esetlegesen kellemetlen szituációkat, mivel a terápia nonverbális. Fejben tudtam, hogy a fejlődés a komfortzónán kívül kezdődik, talán ezzel a módszerrel. (tovább…)

Molnár Adrienn