Mindannyiunk életében vannak nehéz periódusok, olyan helyzetek, amelyek próbára teszik lelki erőnket. Egy komoly döntési helyzet, a környezetünkben élőkkel való kapcsolati nehézségek, egy válás, egy haláleset vagy betegség, munkahelyi problémák, megélhetési nehézségek, gyerekekkel kapcsolatos életkori nehézségek, mind kihívások elé állítják az embert. Felgyorsult tempójú világunkban egyre nagyobb környezeti elvárásoknak vagyunk kitéve. Egyszerre több szerepkörben is tökéletesen meg kellene felelnünk. Ezek lassan felőrlik energiáinkat, kiegyensúlyozottságunkat.

Az életünkben elénk kerülő problémák nagy része az önismeret hiányából fakad. Fontos lenne megismerni a zavarokat okozó tényezőket, a személyiségünkből fakadó reakciókat. Ezek tudatosításával és célzott, személyre szabott iránymutatással könnyebben legyőzhetők az akadályok, közelebb kerülhetünk az optimális megoldáshoz.

A személyiségünk életünk folyamán egyfolytában alakul. Hozzáállásunk változása, életszakaszaink küzdelmei és örömei elkerülhetetlenek. Vannak pillanatok, amikor megrekedünk és segítségre szorulunk. Ezeket kiválthatják olyan események is, amelyek látszólag talán nincsenek is kapcsolatban azzal, amit megéltünk, vagy érzünk később. Hogy ezeknek mi lehet a hátterében, vagy éppen baj van-e egyáltalán, néha nehezen megfogalmazható.

Életünk folyamán kríziseink előre mozdíthatnak minket, vagy megrekeszthetnek bizonyos életszakaszban, szituációban. Ezeknek a tanulságaiból tanulhatunk, beépülhet a megküzdési technikáink közé, hogy hasonló esetben legközelebb számunkra megfelelően tudjunk reagálni. Ne tévesszük szem elől, hogy minden személy más, és mindenkinek a saját problémája a legfájóbb.

Együttműködésünk során használjuk az OH-kártyák nyújtotta asszociációs lehetőségeket, a grafológia módszereit 🙂 Ezek kombinációjával remélhetőleg közelebb kerülünk a megismeréshez, pontosabb tájékozódáshoz segít minket, így megkönnyítjük a felismeréseket a helyzettel kapcsolatban.

Ha úgy érzed, a fentiekben segíteni tudok Neked, kérlek keress bátran 🙂

A konzultáció ára: 9 000 Ft / 60 perc

Amennyiben nem tudsz megjelenni a megbeszélt időpontban, kérlek minimum 48 órával előbb jelezd nekem. Ellenkező esetben a következő alkalommal csak akkor tudunk tovább haladni, ha az elmulasztott kezelés / tanácsadás díját kiegyenlíted. Megértésed köszönöm szépen.