MET (Muscle Effect Therapy)

A MET szavak nélkül, az izmok finom érintésén keresztül oldja a testi – lelki feszültséget. Olyan terápia, ahol megtapasztalhatod a saját erőd a gyógyulás és fejlődés terén. A haladás a Te tempódban történik. A Te döntéseid számítanak. Felelősséget vállalsz a saját tested, lelked fejlődése terén.

„Szavak nélkül, anatómiailag pontos és könnyű érintés útján hat, mely a test fizikai feszültségének megváltozását eredményezi. Az érintés tudatosítja az izomfeszültséget, és felszínre hozhatja az itt raktározott érzelmeket, esetleg az emlékeket is, hogy azokat feldolgozhassuk. … Az érintés fájdalommentessége biztonságtudatot kelt a testben és a lélekben egyaránt, így könnyebben felszabadulhat a traumák hatása alól. A tudat a blokkolt energiák feloldásával segíti a szervezet öngyógyító folyamatainak beindulását.

Alapjául azok a megfigyelések szolgálnak, amelyek szerint a múltban átélt, érzelmekkel telített emlékek közvetlen hatással vannak a vázizom rendszerére. A feldolgozatlan konfliktusok fizikai feszültséget okoznak és a test elégtelen működésének különböző formáihoz vezethetnek. Nagyon gyakran nem veszünk időben tudomást testi jelzéseinkről.” (www.metterapia.hu)

A terápiáról bővebben a www.metterapia.hu oldalon olvashatsz.

A kezelés fehérneműben történik, időtartama kb. 1 óra. Kizárólag 18 év felettiek vehetik igénybe.

A kezelés ára: 6 000 Ft / alkalom

Amennyiben nem tudsz megjelenni a megbeszélt időpontban, kérlek minimum 48 órával előbb jelezd nekem. Ellenkező esetben a következő alkalommal csak akkor tudunk tovább haladni, ha az elmulasztott kezelés / tanácsadás díját kiegyenlíted. Megértésed köszönöm szépen.