A pályakorrekció, pályamódosítás kapcsán is hasonlóan dolgozunk, mint a pályaorientáció alkalmával, annyi kiegészítéssel, hogy figyelembe vesszük az eddigi szakmai és szociális tapasztalatokat, amik mindenképp meghatározóak az életpályádnál.

A pályaorientációval kezdődően pályánk fejlődni kezd, és manapság számolnunk kell az esetleges pályakorrekciókkal is, ami életünk folyamán többször is adódhat.

Fontos, hogy egy adott személyhez, illetve annak képességeihez, adottságaihoz, lehetőségeihez keressük a számba jöhető foglalkozások, szakmák közül a legmegfelelőbbet, de ebben az esetben kiegészítve az eddigi tapasztalatokkal és az aktuális élethelyzettel.

Célunk, hogy az eddig megszerzett szakértelmet szem előtt tartsuk, illetve ha teljesen más területet választunk, akkor annak részleteit alaposan felmérjük, szinte a pályaorientáció teljességével.

Együttműködésünk során használjuk az OH-kártyák nyújtotta asszociációs lehetőségeket, a grafológia módszereit, és több éves szakmai tapasztalatom J Ezek kombinációjával remélhetőleg közelebb kerülünk a megismeréshez, pontosabb tájékozódáshoz segít minket, így megkönnyítjük döntésed.

Igyekszünk feltérképezni, megfogalmazni, milyen terület az, ami tényleg érdekel, hogyan közelítesz általában  a problémákhoz, milyen a problémamegoldó képességed, hogyan viszonyulsz a stresszhez, milyenek a tanulási stratégiáid, szokásaid. Hogyan viszonyulsz önmagadhoz, hiszen fontos tudnunk, hogy önértékelésed, önkontrollod, önelfogadásod milyen szinten van jelenleg. Hogyan viselkedsz közösségben, hogy viszonyulsz munkatársaidhoz. Érzelmeid mennyire meghatározóak életedben? Hangulatváltozásaid, ha vannak, milyen mértékben befolyásolnak? Milyen területek érdekelnek, inkább a szellemi alkotások, tervezés, megálmodás, vagy inkább a gyakorlatias dolgok, az ösztönös, anyagias beállítottság, a megvalósítás játszik szerepet az életedben.

Átnézzük az önéletrajzod, megbeszéljük a fontosabb részleteket, esetleges továbbképzéseket, szakképzéseket, akár állásinterjút is szimulálhatunk, ha hosszabb ideje nem volt szükség rá, hogy részt vegyél ezekben a körökben, és szeretnél felkészült lenni 🙂

Ha úgy érzed, a fentiekben segíteni tudok Neked, kérlek keress bátran 🙂

A konzultáció ára: 9 000 Ft / 60 perc

Amennyiben nem tudsz megjelenni a megbeszélt időpontban, kérlek minimum 48 órával előbb jelezd nekem. Ellenkező esetben a következő alkalommal csak akkor tudunk tovább haladni, ha az elmulasztott kezelés / tanácsadás díját kiegyenlíted. Megértésed köszönöm szépen.