Dosztály Zsuzsanna

„Kíváncsiságom legyőzte szkepticizmusomat. Csípő és térd ízületi fájdalmaim győztek meg, hogy részt vegyek a terápián. Eleinte apró javulásokat éreztem, de a harmadik kezelés után azt vettem észre, hogy már várom a következő alkalmat, hisz mozgásom könnyebb lett. Észre kellett vennem, hogy fájdalmaim enyhülnek, hiszen ha valami nem fáj, az a természetes.

Ezekből a különleges érintésekből álló kezelés alatt kellemesen ellazulok, kikapcsolódok. Rohanó világunkban ez mindent megér.”

Molnár Adrienn

„Ágival munkakapcsolatban álltunk, mindig érdekelt milyen újdonságokkal ismerkedik éppen. Volt szerencsém kipróbálni vele a grafológiát és az OH kártyát is. Mikor a MET-ről mesélt, először a világ tőlem legtávolabb eső módszerének gondoltam. Minden benne volt, amitől tartok: érintés, intim közelség, akár a meztelenség is…és még csak egy jó poénnal sem lehet elütni az esetlegesen kellemetlen szituációkat, mivel a terápia nonverbális.

Fejben tudtam, hogy a fejlődés a komfortzónán kívül kezdődik, talán ezzel a módszerrel. Szívből pedig éreztem nincs mitől tartanom, és nem vagyok védtelen. Rég ismerem Ágit. Diszkréciót, nyugalmat, megértést, és ami a legfontosabb: biztonságot sugároz. Nála semmi sem kötelező, semmi sem direkt. Úgyhogy belevágtunk.

Lassan másfél éve gyakorlunk együtt, ezalatt fokozatosan, sok mindenre tanítottak kezelések:

– Testtudatosság. Akaratlanul is figyeltem a kezelések alatt a testem rezdüléseit és érzeteket, megérzéseket.

– Volt, hogy nem volt semmi különösebb reakcióm. Ez volt, hogy zavart, de szépen lassan megpróbáltam leszámolni a megfelelési kényszeremmel és az elvárásaimmal. Elengedtem a görcsös „kelleket”.

– Végül megtanultam pihenni, teljesen kikacsolni az agyam és hagyni, hogy az izmaim maguktól pattogjanak Ági érintései alatt és maguktól gyógyuljanak.

Köszönöm!